Aktuality

Slávnostný deň - 2.9.2014

Dňa 2.9.2014 slávnostne bude zahájaný nový šk. rok. Srdečne prívítame všetky deťúrence. Všetky triedy budú v tento deň otvorené od 6:00 do 17:00 v triedach Vás budú čakať obe p. učiteľky (ktoré Vám podajú všetky informácie). V tento deň vítame aj nové deti, ktoré medzi nás prídu prvý krát.

 

Priestory školy ako aj vynovené triedy sú esteticky upravené- nakúpené nové učebné pomôcky, nové nábytky a čaká Vás aj revitalizovaný šk. dvor, ktorý postupne budeme dopĺňať- z vlastných finančných ušetrených prostriedkov.

 

Nové priestory školy si môžte pozrieť TU (triedy- nové fotky sú ako posledné) a dalšie priestory TU (maskot krtko)

 

Mgr. Iveta Strukanová riaditeľka školy a kolektív MŠ

 

* ** všetky nové aktuality na r. 2014-2015- ako aj správu o výchovno vzdelávacej činnosti  - projekty, informacie, divadielka, fotenie, koncerty... sú v sekciách" okienko pre rodičov" a "projekty učiteľky" a sú VŽDY aktualizované.

 

**** Maľovanku pod názvom ,,Premeny roka“ dostane na materskej škole  dňa 2.9.2014 na úvod školského roka 2014/2015 každé dieťa ktoré splní podmienku,  že v  školskom roku 2014/2015 má jeden rok pred plnením povinnej školskej dochádzky. ( dodal pre deti na školu zriaďovateľ MMK).



<< Späť na predchádzajúcu stránku